Comunicat 29 Decembrie , 2023

SC CAPITOL IMPEX SRL implementează proiectul „Creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru consumul propriu al SC CAPITOL IMPEX SRL”, cod SMIS 160099, care se va implementa în perioada 09.02.2023 – 31.12.2023.

Obiectivul general/scopul al proiectului constă în creșterea rezilienței SC CAPITOL IMPEX SRL prin creșterea gradului de utilizare a energiei produse din surse regenerabile pentru consum propriu.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 98% în maxim 10 luni de la semnarea contractului de finanțare.

2. Scăderea consumului de energie electrică din rețeaua națională cu 98% în maxim 10 luni de la semnarea contractului de finanțare.

Rezultatele finale ale proiectului sunt emisii de gaze cu efect de seră reduse cu 98% și consum de energie din rețeaua națională redus cu 98%.

Proiectul are o valoare totală de 2.149.900,63 lei, din care finanțare nerambursabilă de 1.089.780,86 lei, după cum urmează:

• din partea UE prin Fondul de Coeziune în valoare de 926.313,73 lei;

• din bugetul național în valoare de 163.467,13 lei.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Comunicat finalizare proiect 29 Decembrie , 2023

Comunicat lansare proiect 6 Iulie , 2023

Comunicat de presă privind începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SC CAPITOL IMPEX SRL 22 Aprilie , 2021

Ballroom Capitol 27 Noiembrie , 2016

Organizarea unui eveniment cu adevarat special cere gasirea unui spatiu pe masura. Hotel Capitol iti ofera posibilitatea de a sarbatori ocaziile speciale in cel mai elegant si inovator decor: Ballroom Capitol, un cort acoperit cu o capacitate intre 300 si 600 persoane. (indiferent de sezon)

Daca ne-ai vizitat deja, stii ca Hotel Capitol face tot posibilul pentru a le oferi oaspetilor sai confort, rafinament, buna dispozitie.

Noul nostru spatiu, decorat confom gusturilor celor mai exigente si optim incalzit asa incat sa imbine confortul cu eleganta de clasa, va asigura ca dumneavoastra impreuna cu invitatii va veti bucura de o seara de neuitat. Suntem intotdeauna la dispozitia oaspetilor nostri, misiunea noastra fiind aceea de a-i ajuta sa creeze amintiri unice.

Ballroom Capitol este sala perfecta pentru organizarea unei nunti de vis sau a altor evenimente speciale. Vizitati-ne si va veti convinge ca este locul potrivit.

Va asteptam cu drag, echipa noastra de profesionisti fiind gata sa va consilieze.

Primul pas spre organizarea unui eveniment de succes este alegerea locului: Ballroom a fost creat pentru cei ce-si doresc un capitol special in viata lor.

Cazare Iasi 2 Iunie , 2016

Stimate calator, bine ai venit in mandrul tinut al Iasului!Pentru a simtii rasfatul, eleganta si bunul gust, va recomandam sa alegeti cazare Iasi la Hotel Capitol.

Dintr-o varietate de hoteluri Iasi, Hotel Capitol se distinge prin eleganta desavarsita, profesionalism si servicii de calitate. Toate acestea sunt pentru ca dumneavoastra sa traiti o experienta extraordinara si pentru a va simtii ca un adevarat rege sau o adevarata printesa chiar si pentru o scurta sedere de o zi.

Bucatele alese gatite cu grija de catre maestrii nostrii bucatari va intampina intr-un spatiu in care bunul gust si grija fata de clienti este primordiala! Fie de va doriti un weekend romantic petrecut cu persoana iubita, o scurta vacanta alaturi de cei mici sau o drumetie alaturi de cei mai buni prieteni, cazare Iasi la Hotel Capitol este alegerea parfecta!Situat intr-un spatiu incarcat de magie, va intampinam cu emotie si cu caldura de fiecare data!

Restaurant nunti Iasi 15 Martie , 2016

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarui cuplu la inceput de drum, iar din acest motiv, va putem la dispozitie cele mai frumoase sali de nunta din Iasi. De esti in cautarea unui restaurant nunti Iasi, Hotel Capitol vine in intampinarea ta cu cea mai buna oferta!

Primul pas in organizarea unei nunti este alegerea restaurantului si chiar daca pare usor la prima vedere, el este elemental principal in nunta dumneavoastra.

Este important sa alegeti corect restaurantul pentru ca el trebuie sa se asorteze cu personalitatea si dorintele dumneavoastra.Alegand Hotel Capitol dintre restaurante nunti Iasi faceti alegerea perfecta! Din experientele anterioare va putem spune ca va ajutam, va sustinem si va indrumam pentru ca marele eveniment sa reiasa conform dorintelor dumneavoastra!

Oferta corporate 15 Iunie , 2015

Complex Capitol Iași reprezintă un simbol al preţuirii. Situat la ieșirea din Iași, complexul nostru hotelier este alegerea perfectă, fie că este vorba de o călătorie de afaceri, o întâlnire de lucru în echipă sau doar o vizită in orașul de un șarm aparte.

Evenimente Corporate – aniversari de companii, banchete, cocktail party, dineuri de afaceri, evenimente de promovare companie/produse, petreceri tematice, receptii;

Restaurantele Complexului Capitol (280 si 180 locuri) se adapteaza perfect pentru orice tip de intrunire, sala de conferinta de maxim 80 locuri creeaza intalnirea perfecta.

EventsByCapitol 31 Octombrie , 2014

Din dorința de a vă organiza un eveniment memorabil, am creat Events by Capitol. Am descoperit, astfel, rețeta evenimentului perfect și o plasăm în fiecare petrecere, eveniment privat, nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate, conferință, seminar, lansare de produse, eveniment monden, expoziție, târg, concert live, degustare de vinuri.

Totul poate fi organizat din timp și cu succes în cele mai mici detalii de Events by Capitol. Vă oferim soluția ideală pentru locația nunții sau a oricărui tip de eveniment. Complex Capitol are spațiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesioniști experimentați. În atmosfera creată prin calitatea mobilierului, a finisajelor și a decorului, vă invităm să descoperiți arta aprecierii unui vin de calitate și savoarea preparatelor noastre în mirosul îmbătător al eleganței.