Decorul clasic, elegant al celor doua restaurante ofera ambianta perfecta pentru reusita petrecerilor, iar preparatele gatite cu pasiune vor fi apreciate si de cei mai pretentiosi oaspeti.

Saloanele elegante (280 de locuri si 180 de locuri) creeaza atmosfera perfecta pentru a organiza atat evenimente personale (aniversari, botezuri, logodne, nunti, petreceri tematice, petreceri de revelion, Craciun , Paste, reuniuni) cat si corporate (aniversari de companii, banchete, cocktail party, promovare companie/produs, receptii).

In atmosfera creata prin calitatea mobilierului, finisajelor si a decorului, va invitam sa descoperiti alaturi de noi arta aprecierii unui vin de calitate, savoarea preparatelor noastre in mirosul imbatator al florilor, al naturii.

Restaurant Panoramic - o experienta de 4 stele

Datorita serviciilor profesionale, felurilor savuroase de mancare, amenajarii elegante si accesoriilor de lux, restaurantul Capitol ofera clientilor sai o experienta de 4 stele.

Pe langa alegerea unui meniu variat care sa satisfaca cat mai bine cerintele clientilor si a unui personal de servire amabil si eficient, initiatorii proiectului au acordat o mare atentie decorarii restaurantului si alegerii accesoriilor necesare atat pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra cat si pentru a va desfasura in cele mai bune conditii intalnirile de afaceri, teambuldinguri, traininguri, etc.

Restaurant Clasic

Pastrand acelasi ton cu hotelul, restaurantele noastre va pot delecta cu cele mai variate si alese bucate, special gatite pentru dumneavoastra!

De asemenea, va stau la dispozitie pentru organizare nuntii perfecte, sau a unei petreceri de neuitat!Echipa Capitol va va ajuta in organizarea acesteia fiind atenta la detalii si impartasind cu entuziasm din experienta sa!

Restaurant DaVinci

Restaurantul DaVinci, ca și Monalisa, este o locație nouă în Iași și reprezintă o experiență fantastică pentru evenimentele voastre.

Construit cu multă migală și realizat în cele mai mici detalii duse până la extrem, restaurantul îmbină armonios eleganța specifică stilului baroc cu aristiocrația numelui DaVinci.

Este decorat cu materiale autohtone, un paradis pentru pasionații de cocktail sau o întâlnire romantică, în trei cuvinte: evenimente de neuitate.

Evocând opulența seducătoare și strălucitoare a unui palat italian din secolul al XVII-lea, Restaurantul DaVinci are o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400.

Combinația stilului baroc cu aerul boem al Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție.