Organizarea unui eveniment cu adevarat special cere gasirea unui spatiu pe masura. Hotel Capitol iti ofera posibilitatea de a sarbatori ocaziile speciale in cel mai elegant si inovator decor: Ballroom Capitol, un cort acoperit cu o capacitate intre 300 si 600 persoane. (indiferent de sezon)

Daca ne-ai vizitat deja, stii ca Hotel Capitol face tot posibilul pentru a le oferi oaspetilor sai confort, rafinament, buna dispozitie.

Noul nostru spatiu, decorat confom gusturilor celor mai exigente si optim incalzit asa incat sa imbine confortul cu eleganta de clasa, va asigura ca dumneavoastra impreuna cu invitatii va veti bucura de o seara de neuitat. Suntem intotdeauna la dispozitia oaspetilor nostri, misiunea noastra fiind aceea de a-i ajuta sa creeze amintiri unice.

Ballroom Capitol este sala perfecta pentru organizarea unei nunti de vis sau a altor evenimente speciale. Vizitati-ne si va veti convinge ca este locul potrivit.

Va asteptam cu drag, echipa noastra de profesionisti fiind gata sa va consilieze.

Primul pas spre organizarea unui eveniment de succes este alegerea locului: Ballroom a fost creat pentru cei ce-si doresc un capitol special in viata lor.

Pentru mai multe informatii si organizarea evenimentului EventsByCapitol